perjantai 28. syyskuuta 2018

OHJAUKSET JA HINNASTO

Ohjaukset ja hinnasto                                            

Yksityinen yksilöohjaus yhdelle tai pienryhmäohjaus useammalle ohjattavalle sovitaan aina asiakkaan kanssa yhteistyössä sopivaan ajankohtaan ja sopivalle aikavälille. Pienryhmäohjauksessa ohjattavat voivat olla sisaruksia, ystävyksiä yms.

Yleisimmin ohjaus on 1 x viikossa. Tällöin asiat eivät pääse liikaa unohtumaan ja on mahdollisuus käydä myös omalla ajalla harjoittelemassa halutessaan. 2 x viikossa ohjaus sopii halutessa intensiivistä opetusta, jos esim. matka tai tapahtuma lähestyy missä paremmasta uimataidosta olisi iloa.1 x 2 viikossa tai 1 x kuukaudessa sopii halutessa harjoitella välissä omatoimisesti antamiani harjoitteita. Mahdollista on myös yksittäinen konsultaatio kerta, jossa annan analyysiä nykyisestä uintitaidosta ja vinkkejä tekniikan kehittämiseen.

Uintiohjaukset 45-60 min sekä varhaisiän uintiohjaus ja vauva- ja perheuinti 30 min. Uintiohjauksissa pyrin lapsilla ohjaamaan 45 min aktiivisesti ja loppuun (tai tarvittaessa väliin) 15 min vapaampaa tekemistä tai leikkiä. Aikuisilla 45-60 min riippuen miten edetään sopivasti harjoituksissa eli pääosin tuo 60 min. 

Järvessä vaihtelevien sääolojen ja lämpotilojen vuoksi uintiohjaukset 30 min kerrallaan. Monipuolisimmin sopivat rannat joissa olisi isohko laituri, matalaa ja syvää veden kohtaa sekä ei olisi kovi sinilevä herkkä järvi. Minulle saa ehdottaa uimarantoja Lempäälässä, Akaassa, Valkeakoskella, Pirkkalassa, Tampereella ja Vesilahdella. 

Uintiohjaus  uimahallissa Valkeakoski, Tampere (Kalevan uimahalli) ja Nokia. 

1 henkilö/tunti       25 €     (25 € / henkilö)
2 henkilö/tunti       35 €     (17,50 € / henkilö)  
3 henkilö/tunti       45 €     (15 € / henkilö)
4-5 henkilö/tunti    55 €     (13,75 € -11 € / henkilö)    
+ Lisäksi ohjattavan sisäänpääsy uimahalliin (maksu hallille).

Vauva- ja perheuinti 15 €/30 min/lapsi + sisäänpääsyt hallille. max 5 lasta kerralla.

Varhaisiän uimaopetus 15 €/30 min/lapsi + sisäänpääsyt hallille. max 5 lasta kerralla.

Uintiohjaus järvessä15 €/30 min/lapsi. Max 5 lasta kerralla.

                                                                                      Päivitetty 2023

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.